ENG

3M Hungária Kft.

PROJEKT ADATOK
Megvalósulás: 2014 november
Helyszín: Budapest
Méret: 1400 nm
Projekt Manager: Lőrik Nikoletta

3M Hungária több mint 1 éves előkészület, egyeztetés, tervezés és kivitelezés után, 2014 novemberében költözött új irodájába, mely az Infopark szívében fekszik egy “A” kategóriás irodaházban. A komplexum egy több mint 1000 m2-es irodából, illetve egy hozzá tartozó 400 m2–es showroom-ból áll. Teljeskörű projekt management keretén belül a komplett belsőépítészeti tervezést, kivitelezés koordinálást, bútor tendereztetést és bútorozást realizáltunk.
A vezetőség számára nagyon fontos volt, hogy a dolgozók is részesei legyenek az új iroda tervezésének, így az előkészületi fázisban egy dolgozói kérdőív segítségével felmértük a munkavállalók igényeit és a megfelelő fórumokat használva elmondhatták kívánságaikat és elképzeléseiket.
Az irodakialakítás során az volt a legfőbb szempont, hogy egy olyan élhető, fiatalos, lendületes teret alakítsunk ki, ahova örömmel jönnek dolgozni a munkavállalók nap, mint nap. Mindamellett, hogy szem előtt kellett tartani a cég egységes arculati megjelenését, nagyon fontos volt, hogy kialakítsunk olyan tereket, ahol napközben időt tudnak szakítani a munkavállalók egy kis pihenésre a relax szobában, ahol a függőágyakban a csillagos ég alatt regenerálódhatnak. Az informális meetingekhez pedig egy kávé elfogyasztása mellett tökéletes hely a coffee point.
Flexibilis tárgyalók dinamikusan átalakíthatóak a különféle igényeknek megfelelően. Negyedévenként rendezendő tréningek során akár 80 főt is le tudnak ültetni, mivel az egyszerű mobilfal segítségével a tér egybenyitható.
A 3M új irodája Európában egyedülálló referencia irodaként működik, hiszen a 3M széles termékkínálatában megtalálható számtalan belsőépítészeti design termék úgy, mint dekor üvegfólia, design fólia vagy az innovatív technológiával készült design lámpák. A tervezés során ezen elemek integrálása is szempont volt.