ENG

Tervezés

TERVEZÉS. Komplex irodák, éttermek, hotelek, üzlethelyiségek, rendelők megtervezése, koncepciótól a megvalósulásig, maximális térkihasználás mellett különböző funkciók és munkafolyamatok figyelembe vételével, konzultáció keretein belül kialakítjuk az Ön számára ideális teret.

 

IRODA . 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

3D Látványterv_Iroda 3. 3D Látványterv_Iroda 4.

3D Látványterv_Iroda 5

3D Látványterv_Iroda

3D Látványterv_Iroda 2

3D Látványtervek_Iroda 3

 

3D Látványtervek 1

3D Látványtervek 2

HOTEL . 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS
3D Látványtervek 3

KÁVÉZÓ . 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

3 D látványtervek kávézó

Miben lehet segítségére a space and more csapata?

  • Space planning
  • Koncepciótervezés
  • Berendezési alaprajz
  • Bútortervezés
  • 3D-s látványtervezés

Belsőépítész csapatunkkal minden esetben személyre szabott megoldásokat kínálunk. A space and more feladata nem csupán a megfelelő színek, hangulatok, anyagok használata, hanem a funkcionális, optimális terek kialakítása.
Egyedi megrendelésre dolgozunk, a vázlattervek elkészítése előtt egyeztetés keretein belül felmérjük az igényeket. Az elrendezés és a design kialakításában a könnyebb döntés érdekében, hangulatlapot, különböző 2D-s alaprajzokat készítünk, opcionálisan pedig 3D-s fotóminőségű látványterveket is készítünk.
A space plan jelentősége abban rejlik, hogy mielőtt egy iroda mellett döntenénk és kibéreljük vagy megvesszük, egy előzetes vázlattervet, ültetéstervet készítünk, amelyben elhelyezzük a munkavállalók asztalait és vezetők irodáit vázlat szinten, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a terület optimális a dolgozói létszámához és munkaterület igényéhez mérten.