ENG

Design Bútor

DESIGN BÚTOROK. A legújabb olasz, német és skandináv nemzetközi trendek alapján. Hotelekbe, éttermekbe, irodákba, recepció területekre, reprezentatív helyiségekbe, közösségi területekre funkcionális, innovatív, moduláris fotelek, kanapék, lounge székek, dohányzóasztalok, székek, asztalok széles kínálata, számtalan színben és kivitelben. Maximális elegancia és kényelem, egyénre szabva.

Design-bútor-01

 

Speciális magasított háttámlás kanapéink és foteleink, egyedi megoldást nyújtanak irodákba, ahol fontos, hogy az open office területén helyett kapjon a kényelem és a privát zóna is egyaránt. Egyesével is és csoportosan is elhelyezhető fotelek, alkalmasak egyedi koncentrációs munkavégzésre vagy meetingek megtartására, köszönhetően az optimális akusztikai kialakításnak.

Design-bútor-02

 

Kényelmes lounge kanapék exkluzív megjelenést kölcsönöznek irodánknak, a moduláris fotelek, pedig kiváló választásnak bizonyulnak a gyorsan változó irodákba. Ahogyan változik a tér elrendezése, úgy tudjuk alakítani sokoldalú kanapék elrendezését is.

Design-bútor-03

 

AKUSZTIKUS PANELEK. Kreatív akusztikus panelek, térelválasztó rendszerek és zöld falak. A funkcionális, ergonómikus téralkotás elengedhetetlen részei, melyek használatával optimalizálni tudjuk a hangelnyelést, csökken a zajszint, aminek következtében munkavállalóink komfortosabban érzik magukat, és nő a hatékonyság. A funkcionalitás mellett akusztikus falaink dekoratív részei is egyben irodánknak.

Akusytikus-panelek